Premis

El Taller d'Història de Celrà  premi Sol de Celrà 2011 

L'Ajuntament de Celrà ha lliurat el quart premi Sol de Celrà, amb el qual guardona les persones o entitats que s'han destacat per la incentivació de l'associacionisme i l'activitat social al municipi de Celrà.


El premi d'aquest any 2011 s'ha atorgat per votació popular al Taller d'Història de Celrà i entregat durant la Fira d'Entitats, del 10 d'abril. 

El jurat ha triat aquesta setmana la candidatura guanyadora d'entre les propostes que s'han recollit a les urnes que s'han instal·lat a la biblioteca municipal i al pavelló municipal d'esports. El premi consisteix en una peça artística inspirada en el sol de l’escut de Celrà.

En l'edició de 2010, el premi va ser per a les entitats que organitzen el pessebre vivent i la cavalcada de Reis de Celrà. Els anys anteriors el van rebre els col·lectius de gent gran que havien portat a terme la seva activitat al poble: els Amics del Centre Cívic, el casal d'avis El Caliu del Sol i els conductors voluntaris (2009). La primera edició del premi, el 2008, va ser per a les Xocolateres de Celrà